Želite da rešite svoje probleme?

Razmišljate o sebi i svojim odnosima sa drugima i želite da ih poboljšate?

ProAktiva vam može pomoći u tome

Psihološki centar ProAktiva osnovan je sa ciljem da unapredi mentalno zdravlje i promoviše psihološka i pedagoška znanja u svakodnevnom životu ljudi. Osnovna linija vodilja jeste poziv na aktivnost, preuzimanje inicijative i odgovornosti za sopstveni rast i razvoj. Usluge ProAktive namenjene su roditeljima, adolescentima, bračnim partnerima, političarima, sportskim trenerima i menadžerima, ali i poslodavcima koji žele da unaprede poslovanje svoje firme.

Tim ProAktive čine psiholozi i pedagozi, sa dugogodišnjim iskustvom u psihološko-pedagoškom savetovanju, implementaciji različitih vidova edukacija i treninga, kao i individualnom i grupnom radu sa decom, mladima i odraslima.

Naše usluge usmerene su na korisnike koji žele da unaprede porodične i bračno-partnerske odnose, kao i da usavrše svoje interpersonalne i druge životne veštine. Razvoj karijere i razvoj organizacija takođe su usluge koje pruža ProAktiva.

Dođite da se upoznamo!Mr Jasmina Knežević

Specijalista poslovne psihologije, komunikacijski trener i trener menadžmenta u organizacijama.

Iskustvo u menadžmentu ljudskih resurarsa, profesionalnoj orijentaciji i karijernom vođenju.

Bavi se profesionalnim razvojem učenika, poslovnih i nevladinih organizacija, političkih partija, kao i podrškom nezaposlenima na tržištu rada.


Igor Bem

Diplomirani psiholog i sertifikovani omladinski radnik, obučavan u integrativnom pristupu psihoterapiji kao i transakcionoj analizi.

Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, omladinom i odraslima u vidu psihološkog savetovanja, profesionalnoj orjentaciji učenika i profesionalnoj selekciji kadrova.

Nastavnik je psihologije i školski psiholog u srednjoj školi. Bavi se profesionalnim razvojem učenika i odraslih. Govori i mađarski jezik.Dijana Mirković David

Diplomirani psiholog, sistemski porodični psihoterapeut (sertifikat Asocijacije sistemskih terapeuta). Takođe, obučavana u transakciono-integrativnom pristupu psihoterapiji, prošla obuku za asertivni govor i porodičnu edukaciju.

Poseduje višegodišnje iskustvo u savetodavnom i terapijskom radu sa decom i adolescentima sa poremećajem ponašanja, kao i u radu na problemima i konfliktima u porodičnim i partnerskim odnosima.

Voditelj edukacija iz oblasti savetovanja bračnih parova i parova roditelja, procene kvaliteta funkcionisanja para i porodice i razvoja porodičnih odnosa.

Kao porodični edukator svoje iskustvo sprovodi u vidu edukacija za sadašnje i buduće roditelje.


Olga Terek

Diplomirani psiholog sa višegodisnjim iskustvom u savetodavnom radu sa adolescentima i decom školskog uzrasta kao i u radu sa odraslim osobama u stanju stresa, povišene anksioznosti (panični napadi, fobije), procena ličnosti i sposobnosti dece i odraslih za potrebe profesionalnog usmeravanja i orijentacije. Bavi se procenom ličnosti i sposobnosti odraslih i dece, psihologijom sporta (psihološka priprema) i edukator je socio-edukativnog programa ’’Škola za roditelje ’’ pod pokroviteljstvom UNICEF-a

Obučavana u transakcionom pristupu psihoterapiji, edukator socio-edukativnog programa „Škola za roditelje” pod pokroviteljstvom UNICEF-a. Autor više radova iz oblasti prevencije i unapredjenja mentalnog zdravlja – Komunikacija sa teškim ljudima, Umeće donošenja odluka, O anksioznosti i mislima, Samopovređivanje adolescenata.Pap Ágota

Okleveles, integratív pszichoterápiás módszertanban képzett pszichológus vagyok, emellett addiktológiai konzultáns. A klienseimmel töltött órák mellett szeretek időt fordítani arra, hogy bővítsem ismereteimet az adott problémakörben, illetve, hogy szupervízori segítséget kérjek saját munkám megerősítésében.

Diplomám megszerzése óta folyamatosan képzem magam, hogy lépést tudjak tartani szakmám fejlődésével. Addiktológiai konzultánsként első sorban droghasználókkal és azok hozzátartozójával dolgozom. Dolgoztam és tanítottam iskolában.